Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-08@20:34:32 GMT

چرا کفتر چاهی بخوریم؟

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۸۹۷۶۵

چرا کفتر چاهی بخوریم؟

کبوترها پرندگانی وحشی و ریز جثه هستند که اکثرا در چاه ها، جنگل ها، روستاها و شهرها زندگی می کنند، البته چند دهه ایست که انسان ها به اهلی کردن آنها روی آورده اند.

به گزارش برنا؛ دلیل ابتدایی انسان ها از پرورش کبوتر ها جنبه زینتی آن می باشد، ولی در مواردی نیز کبوترها به جهت مصرف خوراکی پرورش می یابند که با نوع زینتی آن متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طور کلی کبوتر ها به 7 دسته تقسیم بندی می شوند که شامل: رنگی، پروازی، زینتی، نمایشگر، وحشی، نامه‌بر و گوشتی هستند. کبوتر های زینتی به دلیل وزن کم و جنبه زینتی که دارند، مصرف خوراکی ندارند و کبوتر های نامه بر نیز قدرت بسیار بالایی در به خاطر سپردن مسیر ها را دارند به طوری که می توانند یک مسیر 1000 کیلومتری را در عرض دو روز طی کنند.

منظور اصلی ما در این مقاله خواص درمانی گوشت کبوتر های گوشتی است، نژاد هایی مانند جانت رانت، مونداین و کینگ از دسته کبوترانی هستند که سرعت رشد بالایی دارند و وزنشان پس از رسیدن به بلوغ به حدود یک کیلو گرم می رسد. بنابراین این نوع کبوتر ها در اکثر کشور های دنیا مانند فرانسه، انگلیس، اسپانیا و آمریکا به جهت مصرف خوراکی پرورش می یابند. این کبوتر ها در عرض یک ماه بالغ می شوند و قادر به تولید مثل هستند.

هر کسی می تواند با خرید یک دستگاه جوجه کشی و تعدادی تخم نطفه دار آنها، جوجه کشی از آنها را شروع نماید و با یک مکان کوچک در پشت بام یا زیر زمین خانه اقدام به پرورش این پرنده پر خاصیت نماید.

میزان کالری گوشت کبوتر

گوشت کبوتر بر خلاف اندازه کوچکی که دارد، سرشار از انواع ویتامین ها ، پروتئین و مواد معدنی می باشد. بر خلاف گوشت مرغ و اردک از چربی بسیار پایینی برخوردار است. و در هر 100 گرم آن درصد قابل توجهی، آهن، کلسیم، پروتئین و ... وجود دارد. بر طبق آمار گوگل در هر 100 گرم گوشت کبوتر 3 گرم چربی اشباع شده، 24 گرم پروتئین، 32 درصد آهن، 30 درصد ویتامین B و درصد قابل توجهی از انواع ویتامین ها و مواد معدنی دیگر در آن وجود دارد، قابل توجه است که این مقدار از گوشت کبوتر 213 کالری انرژی دارد.

خواص درمانی گوشت کبوتر

نه تنها کبوتر بلکه هر پرنده دیگری خواص درمانی خاص خودش را دارد و اکثرا نیز دارای خواص درمانی و غذایی مشابهی هستند، خواص درمانی مهم گوشت کبوتر بخ این شرح است:

 

۱- به دلیل وجود مقدار قابل توجهی فسفر و کلسیم و آهن و روی در گوشت کبوتر، مصرف آن به خانم های باردار توصیه می شود چون موجب افزایش هوش و ذکاوت جنین شده و هم چنین به استحکام و استخوان بندی جنین کمک شایانی می کند.

۲- خوشبختانه گوشت کبوتر سرشار از آهن می باشد، همانطور که در قسمت بالا نیز گفته شد، حدود 30 درصد گوشت کبوتر را آهن تشکیل می دهد و این یعنی مصرف اصولی گوشت این پرنده برای خانم های باردار و افراد و بیماران آنها را بیماری فقر آهن می رهاند.

۳- علی رغم اینکه کبوتر گوشت کمی دارد ولی همین مقدار گوشت کم کبوتر سرشار از پروتئین می باشد. بنابراین مصرف گوشت کبوتر به تامین پروتئین مورد نیاز بدن کمک می کند.

۴- گوشت کبوتر طبع گرم و خشکی دارد، به همین دلیل مصرف آن برای افراد سرد مزاج توصیه می گردد، مصرف مداوم گوشت کبوتر علاوه بر تقویت قوای جنسی به درمان زود انزالی نیز کمک می کند.

۵- تمام آنتی اکسیدان های ضروری در جهت از بین بردن رادیکال های آزاد در سلول های بدن در گوشت کبوتر وجود دارد، بنابراین مصرف دوره ای و اصولی گوشت کبوتر برای افراد میانسال بسیار مفید خواهد بود چرا که آنها را از انواع بیماری های قلبی و عروقی می رهاند.

۶- در گوشت کبوتر کمترین مقدار چربی وجود دارد، بنابراین مصرف زیاد آن نه تنها چاقی به دنبال نمی آورد بلکه به افزایش متابولیسم و سوخت و ساز بدن کمک کرده و تنظیم وزن را به دنبال خواهد داشت.

۷- دو عنصر آهن و روی موجود در گوشت کبوتر به تقویت ریشه مو کمک خواهد کرد و از ریزش آنها جلوگیری خواهد کرد.

۸- ویتامین های گروه B موجود در گوشت کبوتر به شادابی پوست و افزایش انرژی بدن کمک خیلی زیادی خواهد نمود.

۹- هم چنین ویتامین های فوق به افزایش سرعت هضم غذا و در نتیجه فعالیت بیشتر دستگاه گوارشی کمک خواهد کرد و فرد مصرف کننده را از بیماری های گوارشی مانند یبوست و... خواهد رهانید.

۱۰- منیزیم یکی از مهم ترین و ضروری ترین عنصر معدنی برای بدن می باشد که به کاهش فشار خون، تنظیم کلسترول بدن، جلوگیری از سکته قلبی، بهبود وضعیت خواب و ... کمک می کند، که حدود 6 درصد گوشت کبوتر را منیزیم تشکیل می دهد.

مضرات مصرف گوشت کبوتر

مصرف بی رویه هر ماده غذایی باعث بروز مشکلات قلبی و گوارشی خواهد شد، بنابراین در مصرف این ماده غذایی نیز سعی کنید اعتدال را رعایت کنید.

علی رغم اینکه متخصصان گوشت این پرنده را بسیار مفید و مقوی می داند، بهتر است از مصرف زیاد آن خودداری کنید. میزان مصرف عادلانه آن 2 بار در هفته می تواند باشد.

به دلیل اینکه گوشت کبوتر طبع گرم و خشکی دارد، بنابراین مصرف بیش از اندازه آن به افراد گرم مزاج توصیه نمی شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزن گوشت رشد اسپانیا زمین پرنده گوگل ویتامین انرژی خانم های باردار فقر درمان بیماری های قلبی چاقی سوخت و ساز بدن مو پوست مشکلات تغذیه خواص گوشت درمانی بنابراین مصرف گوشت کبوتر خواص درمانی ویتامین ها کبوتر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۹۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مگافارم دام سبک؛ پروژه تحولی استان یزد برای خودکفایی در تولید گوشت قرمز

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد استراتژی تقویت و توسعه واحدهای بزرگ پرورش دام پرواری «مگافارم» با استفاده از ظرفیت صنایع را ضروری دانست و گفت: پنجاه مگافارم با هدف خودکفایی و جهش تولید دام در سراسر استان طراحی و برنامه ریزی شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، محمد رضا پاکدل در صد و هفتاد و نهمین جلسه کارگروه تنظیم بازار استان یزد اظهار کرد: به طور مداوم وضعیت بازار استان و به طور خاص مواردی که مربوط به معیشت و سفره غذایی مردم سرکار دارد، در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

وی وضعیت تأمین گوشت قرمز و سفید را در استان مطلوب دانست و گفت: خوشبختانه با اتخاذ سیاست‌های بهینه، آرامش در بازار استان حاکم است که این موضوع در رابطه با مواد پروتئینی در استان صدق می‌کند.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد حمایت از تولیدکنندگان را از سیاست حاکمیت خواند و ادامه داد: با توجه به اینکه استان یزد در تولید مرغ به خودکفایی رسیده و این محصول مازاد بر نیاز روزانه استان تولید می‌گردد، روند قیمت این محصول به شدت آهنگ کاهشی دارد از این رو به جهت حمایت از تولید کنندگان شرایط مناسبی برای خرید مرغ مازاد تولیدی مهیا شده است.

پاکدل در ادامه در رابطه با وضعیت گوشت قرمز در استان بیان کرد: دو راهکار کوتاه مدت و بلند مدت برای حل زیرگروه کالایی گوشت قرمز در سبد کالای خانوار طراحی شده است، رویکرد بلند مدت ناظر بر حمایت قاطعانه از جریان تولید این محصول استراتژیک می‌باشد و رویکرد کوتاه مدت ناظر بر افزایش میزان عرضه از محل واردات گوشت گرم، گوشت منجمد و دان زنده به استان می‌باشد.

وی استراتژی تقویت و توسعه واحدهای بزرگ پرورش دام پرواری «مگافارم» با استفاده از ظرفیت صنایع را ضروری دانست و گفت: پنجاه مگافارم با هدف خودکفایی و جهش تولید دام در سراسر استان طراحی و برنامه‌ریزی شده است و با سیاستگذاری‌های استان چشم‌انداز مطلوبی برای این زیرگروه کالایی متصور می‌باشد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد گفت: در خصوص گوشت گرم گوسفندی سعی خواهد شد همانند گوشت مرغ، استان به عنوان تولیدکننده برتر در کشور شناخته شود.

لازم به ذکر است که استان یزد طی ۶ ماه گذشته در تورم گروه کالایی خوراکی‌ها پایین‌ترین تورم در سطح استان‌های کشور را داشته است و تنها زیرگروه کالایی که شرایط خاصی در کنترل آن در استان ایجاد گردید گوشت قرمز گوسفندی بوده است که به دلیل تولید پایین استان و اتکا به واردات از استان‌های همجوار و خارج از کشور، ابتکار عمل در دست استان نبود.

کد خبر 751865

دیگر خبرها

  • چرا نباید قهوه ناشتا بخوریم؟
  • مگافارم دام سبک؛ پروژه تحولی استان یزد برای خودکفایی در تولید گوشت قرمز
  • اگر با شکم خالی میوه بخوریم چه می‌شود؟
  • هر روز قهوه بخوریم یا نه؟
  • آخرین قیمت گوشت و دام زنده اعلام شد
  • این ویتامین‌ها را بخورید و لاغر بمانید
  • واقعا آب چاه بخوریم بهتر از آب‌معدنی است؟ | روغن‌های زیرو ترانس تاییده بهداشت دارند
  • قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول
  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • نوسان قیمتی گوشت قرمز از ۴۵۰ تا ۸۸۰ هزار تومان