Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-08@22:05:48 GMT

تخم کفتر کودکان را به حرف می آورد؟

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۵۶۱۸۲

تخم کفتر کودکان را به حرف می آورد؟

کودکان در شروع به تکلم هم مانند بسیاری از چیزهای دیگر با هم تفاوت دارند اما گاهی والدین از دیر حرف زدن کودکشان احساس نگرانی می کنند. تغذیه تاثیر بسیار زیادی بر صحبت کردن به موقع کودکان دارد اما در کل سرعت به حرف افتادن کودک بستگی به تمرینات تکلمی والدین با فرزندان دارد.

یکی از باورها در قدیمی ها این است که دادن تخم پرندگان به کودک باعث به حرف افتادن او می شود یا مشکل لکنت زبان را درمان می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بخش از نمناک به تاثیر انواع تخم پرندگان در بازکردن زبان اشاره می کنیم پس اگر نگران دیر حرف زدن فرزندتان هستید ، مطالعه این مطلب می تواند برای شما مفید باشد.

انواع تخم پرندگان برای به حرف آمدن کودکان

تخم غاز

تخم غاز یکی دیگر از انواع تخم های خوراکی است که دارای ویتامین B12، فولات و پروتئین است . میزان پروتئین تخم غازاز تخم مرغ حدود 5/3 برابر بیشتر است و چربی و کلسترول بالایی دارد.

تخم شترمرغ

تخم شتر مرغ جزو مواد غذایی می باشد که مصرف آن برای خانم های باردار یا افراد مبتلا به کم خونی مفید است. تخم شترمرغ دارای آهن، اسیدفولیک و کالری بالایی است اما روی کمتری از تخم مرغ دارد.

فواید تخم پرندگان و تاثیر آن ها بر به حرف آمدن کودکان

تخم اردک

تخم کامل اردک نسبت به تخم مرغ غلیظ تر و دیرهضم تر است و سبب افزایش وزن می شود بنابراین برای افراد لاغر بسیار مفید است. تخم اردک سرشار از امگا 3 و ویتامین D است و سرفه و تنگی سینه را درمان می کند و مصرف آن برای افرادی که دچار خونریزی هستند مفید است. برای رسیدن فایده بیشتر از تخم اردک به بدن بهتر است آن را آب پز با کره یا روغن زیتون مخلوط و مصرف کنید و یا تخم اردک را با چربی خودش سرخ کنید.

تخم بلدرچین

مصرف تخم بلدرچین شامل ویتامین های A،B12 و B6 و برابر با تخم مرغ است و برای کودکانی که دیر زبان باز می کنند و درست نمی توانند حرف بزنند، مفید است. هر 100 گرم تخم بلدرچین، دارای 158 کیلوکالری انرژی می باشد .

تخم کبک

تخم کبک حاوی ویتامین های گروه B و آهن می باشد و پروتئین بالا و چربی پایینی دارد و بسیار زود هضم است و سیستم گوارشی یا قوای جنسی را تقویت می کند.

مزاج زرده تخم مرغ گرم و سفیده آن سرد و تر است . بهترین نوع تخم مرغ آن است که تازه باشد یعنی در همان روز تخمگذاری شده باشد و بزرگ باشد . زرده تخم مرغ تقویت کننده قلب و مغز و نیروی جنسی است و در دوره نقاهت بیماری ها و هنگام از دست دادن خون مفید است و باید مصرف گردد.

تخم مرغ باید به شکل نیم برشت یا همان عسلی پخته شود زیرا در این صورت قابلیت تغذیه بالای دارد و مواد خوب و سالم تولید می کند و فضولات اندکی دارد. این شکل از پخت تخم مرغ مناسب ترین و زودهضم ترین و خون سازترین شکل پخت است.

خواص مصرف تخم مرغ برای کم خونی

جوشاندن زیاد تخم مرغ سبب دیر هضم شدن در معده های رطوبی می شود و اصلاح آن با آویشن و فلفل و نمک است.بهتر است تخم مرغ را در یخچال و در صورت عدم دسترسی به یخچال در جای خنک و در نمک نگهداری کرد.

برای مزاج های سرد و معده های ضعیف مصرف زیاد تخم مرغ ضرر دارد . نمک و فلفل و سرکه مصلح تخم مرغ است که موجب لطیف شدن تخم مرغ می شود.خوردن زرده تخم مرغ خام برای تصفیه صوت و سوزش مثانه فایده دارد .

سفیده تخم مرغ سبب تولید خلط خام و لزج می شود و دیر هضم است و تنها معده های گرم می توانند آن را هضم کنند . مصرف زیاد سفیده تخم مرغ در دوره بارداری توصیه نمی شود.

مصرف زیاد و طولانی مدت تخم مرغ لک های پوستی در صورت ایجاد می کند و در طحال و معده موجب بادهای سرد می شود.مصرف تخم مرغ در بیماران دارای سنگ کیسه صفرا یا مستعد آن مضر است.

بعد از تخم مرغ، تخم تذرو و دراج و تیهو و کبک قرار دارد. تخم اردک و مرغابی و تخم های مشابه آن ها غلیظ و دیرهضم است و سبب تولید خلط فاسد می شود و بوی بد دارد.

تخم کفتر کودکان را به حرف می آورد؟

از جمله خوراکی هایی که در طب سنتی، برای فصاحت کلام و سرعت تکلم کودکان مفید است تخم بلدرچین و اردک می باشد که برای مصرفاین مواد خوراکی نکات و دستور العمل هایی را باید رعایت کرد .

ابتدا باید تخم اردک و بلدرچین را در بسته بندی های دارای مجوز و تأییدیه های بهداشتی لازم که تاریخ تولید و مصرف دارند، بخرید و از مراکزی که از سلامت محصولات آن ها باخبرید تهیه کنید.

برای کودکانی که دیر زبان باز می کنند و یا نمی توانند به درستی صحبت کنند تخم بلدرچین را 15 روز در ماه و به صورت یک روز در میان آب پز کنید و زرده عسلی آن را با مقداری عسل، مخلوط و به فرزندتان بدهید.

مصرف تخم اردک نیز برای افزایش سرعت تکلم بچه ها کمک کننده است ، زرده عسلی تخم اردک را با روغن زیتون مخلوط کنید یا درروغن زیتون زرده آن را کمی تفت دهید و با عسل ترکیب کنیدو سپس روزی یک زرده را 15-10 روز در ماه به کودک خود که خوب حرف نمی زند، بدهید اما باید مصرف این تخم را پس از یکی 2 ماه، قطع و سپس دوباره همین کار را تکرار کنید.

به حرف آمدن کودکان در طب سنتی

در طب سنتی برای مصرف هر ماده ی غذایی به مزاج فرد دقت کنید و قبل از مصرف هر ماده ی غذایی خاصی باید با یک متخصص طب سنتی مشورت نمایید تا برایتان مشکلی ایجاد نشود و این ماده غذایی با مزاج شما سازگار باشد.

به منظور زبان باز نمودن کودک از خوراکی های حاوی ویتامین ( ب ) به کودک بدهید و همچنین از سبزیجات تازه چیده شده ، میوه ها ، آب سیب ، آب انگور ، پنیر و آفتاب استفاده کنید .

دو مثقال تخم خرفه – تخم گشنیز – مغز تخم زبان گنجشک تهیه کرده بجوشانید واز صافی بگذرانید و روزی سه قاشق غذاخوری آب آن را به طفل بدهید.

به کودکانی که لکنت زبان دارند تا قبل از دو سالگی روزانه یک قاشق آب انار داده شود.

تغذیه برای زود حرف زدن کودک

دانه برگ زبان کنجشک 25 گرم مقداری نیم کوب کرده و به همراه کمی نبات و 1 لیوان آب به مدت یک ساعت دم کرده و هر وعده یک قاشق چایخوری میل نمایید.

عاقرقرها 10 گرم ، تخم خرفه 10 گرم ، زبان گنجشک 5 گرم ، مویز سیاه بدون هسته 75 گرم ، همه مواد را به جز مویز ساییده و بعد از ساییدن به همراه مویز بکوبید تا خمیری به دست آمده ورز دهید تا به قطر یک لوله خودکار شده و به اندازه قرص های کوچک خرد کرده و روزانه یک عدد از این قرص ها را میل نمایید.

چهار مثقال عاقرقرها را دم کنید بعد از صافی بگذرانید و با نبات سائیده مخلوط نموده و روزی سه مرتبه و در هر بار یک قاشق مربا خوری به طفل بدهید. عاقرقر ها 25 گرم ، نبات 100 گرم را با هم ساییده و هر روز یک قاشق چایخوری همراه با مقداری آب گرم میل کنید.

منبع: نمناک

 

منبع: فردا

کلیدواژه: تخم کفتر تخم بلدرچین تخم پرندگان تخم اردک مصرف تخم تخم مرغ طب سنتی یک قاشق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۶۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنان در دوراهی کار و خانه

افزایش هزینه نگهداری از کودکان در جهان موجب شده است بسیاری از زنان مجبور شوند تا میان مادر شدن و کار کردن، دست به انتخاب بزنند. در ایران نیز بی‌ثباتی‌های اقتصادی موجب شده است زنان به مشاغل غیر رسمی روی بیاورند و نرخ مشارکت بانوان در اقتصاد ایران پایین بیاید.

به گزارش دنیای اقتصاد؛ هزینه بالای نگهداری از کودکان در کشور‌های مختلف موجب شده است تا بسیاری از زنان برای نگهداری فرزند خود، از کار کردن چشم بپوشند. این مساله در مورد زنانی که به‌تن‌هایی از فرزند خود نگهداری می‌کنند پررنگ‌تر است. به همین دلیل است که بسیاری از زنان تحصیل‌کرده از فرزندآوری چشم می‌پوشند یا در نهایت یک فرزند به دنیا می‌آورند. نکته قابل‌توجه این است که این نوع محرومیت تنها مختص کشور‌های توسعه‌نیافته نیست.

در‌حال‌حاضر آمریکا کمترین نرخ مشارکت اقتصادی زنان در میان کشور‌های توسعه‌یافته را دارد که این مساله به هزینه‌های بالای نگهداری فرزندان مربوط می‌شود. در سال ۲۰۲۳، میانگین هفتگی هزینه نگهداری روزانه یک فرزند در آمریکا حدود ۳۲۱ دلار بود که نسبت به ۲۸۴ دلار سال قبل‌تر افزایش ۱۳ درصدی داشته است.

این در حالی است که مشارکت اقتصادی زنان می‌تواند به رشد بیشتر اقتصاد‌ها کمک بزرگی کند. در‌حال‌حاضر در کشور‌هایی مانند برزیل مهدکودک‌های دولتی که به صورت رایگان از کودکان نگهداری می‌کنند وجود دارد. با‌این‌حال وجود متقاضیان زیاد و کمبود مهدکودک‌ها موجب شده چالش اساسی از بین نرود. در واقع مادران همچنان باید بین کار کردن و فرزندآوری و نگهداری فرزند یک انتخاب داشته باشند.

افزایش نرخ تورم هزینه‌های نگهداری از کودکان را در سراسر جهان در سطوح بی‌سابقه‌ای افزایش داده است. به گزارش بلومبرگ، متوسط جهانی نرخ نگهداری از کودکان در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال قبل حدود ۶ درصد افزایش داشت. این هزینه در آمریکا صعود ۹ درصدی داشت.

معکوس کردن این روند و حرکت به سمت کاهش هزینه‌های نگهداری کودکان نکته‌ای کلیدی برای خارج کردن کشور‌ها از رکود و حرکت به سمت رشد اقتصادی و ایجاد جوامعی عادلانه‌تر است؛ با این وجود، تاکنون اقدامات اندکی از سوی دولت‌ها برای رفع موانع مالی پیش روی والدین با فرزندان خردسال انجام شده است.

از آنجا که مسوولیت مراقبت از کودکان بر عهده زنان قرار می‌گیرد، آن‌ها بیشترین فشار افزایش هزینه‌ها را نیز متحمل می‌شوند. بسیاری از زنان برای مراقبت بیشتر از فرزندانشان ساعات کاری خود را کاهش می‌دهند، از ترفیع صرف‌نظر می‌کنند یا کار را به طور کامل رها می‌کنند.

بعضی دیگر از زنان نیز تصمیم گرفته‌اند فرزندان کمتری داشته باشند یا اصلا فرزندی نداشته باشند. فشار‌ها برای بازگشت زنان به محیط کار نیز کمک چندانی به آمار‌ها نکرده چراکه بسیاری از مادران تنها در شرایط بسیار منعطفی قادرند به محیط کاری اضافه شوند یا در آن باقی بمانند.

به گفته آدریانا دوپیتا، تحلیلگر اقتصادی بلومبرگ، اقتصاد در کل هزینه گزافی برای خروج زنان از کار می‌دهد و اگر میزان مشارکت زنان در بازار کار به اندازه مردان بود، ۱۰ درصد به تولید ناخالص جهانی اضافه می‌شد. در آمریکا سالانه حدود ۲۳۷ میلیارد دلار و در اروپا حدود ۲۵۵ میلیارد دلار به دلیل خروج زنان از بازار کار برای نگهداری از کودکانشان از دست می‌رود. این در حالی است که پژوهش‌ها به‌قطعیت نشان داده‌اند افزایش نرخ مشارکت زنان در جامعه موجب رشد اقتصادی کشورها، کاهش سطح تبعیض و نابرابری و کاهش فقر می‌شود.

در‌حال‌حاضر دولت‌ها و شرکت‌ها در حال آزمایش راه‌هایی برای سازگار کردن محیط اشتغال برای والدین شاغل هستند. برای مثال در ژاپن بعضی شرکت‌ها یارانه‌ای برای مراقبت از کودکان و مسکن‌های مناسب خانواده ارائه می‌کنند. در انگلیس نیز بسیاری از کارفرمایان برای بازگرداندن مادران به محیط کار بسته‌های «افزایش حقوق زایمان» ارائه می‌دهند و دولت درحال برنامه‌ریزی برای افزایش یارانه نگهداری از کودکان است. با این وجود تا زمانی که هزینه‌ها بالا بماند، همه ضرر می‌کنند. وقتی بحث به برنامه‌ریزی زنان برای زندگی، کار و شکل‌دهی به خانواده می‌رسد، هزینه نگهداری فرزندان باید به‌عنوان کلیدی‌ترین معیار بررسی شود.

کمترین نرخ مشارکت اقتصادی زنان

آمریکا جزو کشور‌هایی است که در آن بیشترین هزینه برای نگهداری از کودکان پرداخت می‌شود. مردم این کشور درصد بسیار بالایی از درآمد خود را برای نگهداری از فرزندانشان هزینه می‌کنند و این نسبت هر روز و با افزایش قیمت‌ها بیشتر می‌شود. در سال ۲۰۲۳، میانگین هفتگی هزینه نگهداری روزانه یک فرزند حدود ۳۲۱ دلار بود که نسبت به ۲۸۴ دلار سال قبل‌تر افزایش ۱۳ درصدی داشته است.

این افزایش هزینه در همه نقاط این کشور یکسان نیست؛ برای مثال در نیویورک افزایش نرخ نگهداری از کودکان حدود ۱۶ درصد بود. آمریکا در میان کشور‌های توسعه‌یافته کمترین نرخ مشارکت زنان را داراست که بخشی از این مساله ریشه در هزینه بالای نگهداری از کودکان دارد.

آخرین باری که آمریکا یک سیستم سراسری برای نگهداری از کودکان کمتر از پنج سال داشت، زمان جنگ جهانی دوم بود. از آنجا که در آن زمان مردان زیادی درگیر جنگ بودند، کار زنان اهمیت ویژه‌ای یافته بود. با اتمام جنگ در سال ۱۹۴۶، این سیستم نیز منحل شد و هیچ طرحی جایگزین آن نشد.

اکنون والدین از راه‌حل‌های متفاوتی مانند کمک گرفتن از پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها یا یکی از اعضای خانواده که در نزدیکی آن‌ها زندگی می‌کنند، استفاده از پرستار بچه در خانه و مهدکودک برای نگهداری از فرزندانشان، زمانی که آن‌ها سر کارند، استفاده می‌کنند.

امی فیونز چهار و نیم سال پیش شغلی اداری با درآمد ۳۸ هزار دلار در نیویورک داشت که متوجه شد حامله است. وقتی او شروع به بررسی گزینه‌های نگهداری از فرزندش کرد، متوجه شد درآمد او از سقف درآمدی که می‌تواند از یارانه نگهداری از فرزند دریافت کند بسیار بالاتر است. زمانی که فرزند او به دنیا آمد، امی متوجه شد ساختار سیستم کمک‌های عمومی نیویورک به گونه‌ای است که او نمی‌تواند به طور هم‌زمان هم کار کند و هم یارانه‌ای برای مهدکودک فرزند خود دریافت کند.

درواقع، ترک شغلش تنها راهی بود برای اینکه بتواند از مزایای کوتاه‌مدت خود استفاده کند. درنهایت او و فرزندش به یک پناهگاه نقل‌مکان کردند. تجربه او نشان‌دهنده میزان سختی مراقبت از فرزندان برای تک‌والد است. بسیاری از مردم نیویورک همین احساس را دارند.

بر اساس مطالعه انجام‌شده توسط یک شرکت توسعه اقتصادی، اقتصاد نیویورک در نتیجه کاهش ساعت کاری والدین یا انتقال آن‌ها به مکانی دیگر به دلیل مشکلات مراقبت از فرزندان، تنها در سال ۲۰۲۲ حدود ۲۳ میلیارد دلار خسارت دید. از آنجا که بسیاری توانایی تامین هزینه نگهداری از فرزندانشان را ندارند، بسیاری از ایالت‌ها به راه حل‌های خلاقانه روی آورده‌اند.

برای مثال، در ایالت کنتاکی قانونی تصویب شد که به موجب آن نگهداری از فرزندان تمام کسانی که در حوزه مراقبت از کودکان کار می‌کنند، رایگان شد. همچنین در نیومکزیکو که یکی از فقیرترین ایالت‌هاست، تامین مالی پیش‌دبستانی ازطریق درآمد نفت انجام می‌شود.

هزینه ۱۷ هزار دلاری نگهداری فرزندان

در مجموعه متشکل از هفت شهر این کشور، تعداد زیادی از ساکنان افراد ثروتمندی هستند که از دیگر کشور‌ها آمده‌اند. این والدین مرفه معمولا یکی از دو گزینه پرستار و مهدکودک را انتخاب می‌کنند. بیشتر جامعه مهاجران در دبی که به‌عنوان مرکز تجارت و تفریح منطقه شناخته می‌شود زندگی و کار می‌کنند.

بسیاری از مردم در دبی برای نگهداری از فرزندانشان از پرستار استفاده می‌کنند. میانگین نرخ پرداختی سالانه به پرستاران در دبی در ۲۰۲۳ هفده‌هزار و پانصد دلار بوده. این نرخ با توجه به ملیت پرستاران، مهارت آن‌ها در صحبت به زبان‌های مختلف و تجربه کاری‌شان متغیر است.

تقریبا تمام پرستاران از خارج آمده‌اند و باید تحت سیستمی واحد و از طریق روندی دولتی که کارفرما را موظف به پرداخت بیمه و هزینه ویزا می‌کند، استخدام شوند.

آمبر دیل زمانی که به دنبال پرستار کودک بود، این موارد را در نظر گرفت. درنهایت او تصمیم گرفت فرزندش را به یک مهدکودک بفرستد تا هم اندکی از هزینه‌ها بکاهد و هم پس از دو سال ایزوله بودن در ایام کرونا، فرزندش با کودکان دیگری در ارتباط باشد. با این وجود، این تصمیم باعث شد او هم برای تامین هزینه مهد از پس‌انداز خود خرج کند و هم ساعات کاری خود را کاهش دهد تا فرزندش پس از مهدکودک تنها نماند.

دبی هجدهمین شهر گران در دنیاست و به گفته دیل، دوسوم درآمد او صرف هزینه‌های فرزندش می‌شود. آمبر و همسرش اکنون حدود ۲۴ هزار دلار صرف مدرسه فرزندشان می‌کنند که بسیار بالاتر از میانگین هزینه مهدکودک است.

برای دیل، کمتر شدن ساعات کاری به‌منزله کاهش تعداد مشتریان و کاهش درآمد بود و همراه شدن این مساله با افزایش هزینه‌های فرزندش، او را با کسری بودجه روبه‌رو کرد. برای افرادی مانند او که نه اهل امارات است و نه جزو طبقه ثروتمند، زندگی در دبی هر روز سخت‌تر می‌شود.

اماراتی‌ها از خدمات درمانی رایگان و هزینه‌های تحصیلی پایین‌تر بهره‌مندند، اما مهاجران از این امکانات برخوردار نیستند و این مساله همراه با موج مهاجرت ثروتمندان به این کشور، شرایط را برای مهاجران عادی سخت‌تر کرده و آن‌ها را به فکر مهاجرت به دیگر کشور‌ها همچون عربستان انداخته است.

کمبود مهدکودک‌های دولتی

سیریلا پولیچی مدیر یک مهدکودک با حدود ۱۰۰ کودک در شهر سائوپائولو است. او حقوق خوانده، اما نُه سال پیش شغل خود را از دست داد و در ۵۱ سالگی به نگهداری از کودکان روی آورد. کودکانی که در این مهدکودک نگهداری می‌شوند در بازه سنی ۴ ماهه تا ۵ ساله هستند و بیشتر آن‌ها از هفت صبح تا هفت عصر در آنجا هستند.

مبلغی که این مهد دریافت می‌کند، ماهانه ۴۰۶ دلار به ازای هر کودک است و این در حالی است که نرخ حداقل دستمزد ۲۶۸ دلار در ماه است. درحالی‌که دولت مهدکودک‌های رایگان تاسیس کرده، لیست‌های انتظار طولانی و کمبود تعداد این مهدکودک‌ها موجب شده تنها تعداد کمی از افراد بتوانند از این امکانات استفاده کنند. درنتیجه تنها ۳۰ درصد از کودکان زیر سه سال به مهدکودک می‌روند.

این وضعیت در سال‌های اخیر بغرنج‌تر هم شده است. با گسترش کرونا بیش از ۲۵۰۰ مهدکودک در سرتاسر برزیل بسته شدند و تنها مراکز خصوصی مشغول به کارند که هزینه‌های خود را تا سه برابر افزایش داده‌اند. به گفته پولیچی، در تمام نُه سالی که او مدیر مهدکودک بوده، چالش اساسی او ایجاد یک تعادل بین تامین هزینه‌های مهدکودک و باقی‌ماندن در رقابت با دریافت هزینه معقول از والدین بوده است.

دیگر خبرها

  • زنان در دوراهی کار و خانه
  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • دلیل اصلی پرخاشگری در کودکان چیست؟
  • عکس یادگاری کودکان عضو جمعیت هلال‌احمر با قالیباف
  • چالش‌های درمان رادیوتراپی در تومورهای مغزی کودکان
  • نجات جان اردک بلعیده شده توسط یک پلیکان (فیلم)
  • بودجه مورد نیاز برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال
  • ۳ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال
  •  تلاش برای شاد کردن کودکان غزه
  • آموزش پشتکار به کودکان با هنر نمایش و سرگرمی